A Sonkafesztivál hivatalos támogatója és rendezője.
0
A kosara jelenleg üres!
frissít

A vállalkozásunk kezdete 1986-ra nyúlik vissza. Pecsenyesütőként a feleségemmel piacokon, vásárokon kínáltuk a saját gyártású sült kolbászt, hurkát, amit ma is azzal a recepttel készítünk. A vendégeink hamar megszerették a mi íz világunkat, amit évek óta visszajáró vevőként hálálnak meg. Sok rendezvényen vállaltunk vendéglátást, (Bábolnai Gazdanapok 10 alkalom, Bábolnai Lóversenyek 25 évig, országos vásárok Debrecen, Sárvár, Majálisok Mosonmagyaróváron) ahol szintén sikert sikerre halmoztunk. -1992-ben az egyik piacon lehetőség nyílt füstöltáru eladásra, így hetente 1-2 sertést feldolgoztunk. Majd az üzleti világban kipróbáltunk többféle lehetőséget, de a sors úgy hozta, hogy visszatértünk a régi jól bevált húsos szakmához.

1998-ban - más kezdeményezésektől letisztulva - eldöntöttük, hogy a húsfeldolgozást és a pecsenyesütést fejlesztjük, és erre építjük a jövőnket. Megmaradtunk a piacokon (Érd, Kisbér, Mosonmagyaróvár) mindkét tevékenységünkkel, amikből tinédzser lányaink is kivették részüket. Bővülő eladásaink, gyermekeink és párjaik azon döntése, hogy a családi vállalkozás részei lesznek, arra ösztönöztek, hogy bővítsük gyártási kapacitásunkat. (2002)

2003-ban, Uniós csatlakozásunk szigorú követelmények elé állította a húsos szakmát, így bennünket is, így arra a döntésre jutottunk, hogy házunk mögött kialakított kis műhely bővítése helyett, más telephelyen valósítjuk meg az új üzemünk terveit. A már meglévő ingatlanunk átalakítására, SAPARD pályázatot írtunk 350 m2 üzemre, ami 2005-ben átadásra került. Immáron EU minősítésű, új üzemünkben fokozatos termékfejlesztéssel, de a hagyományokat megtartva bővítettük eladásunkat. Megpróbáltunk viszonteladói hálózatot építeni, kisseb nagyobb sikerrel, de viszonteladóink egy része olcsón, jó minőséget akart.  Mi, a hagyományos minőséget nem akartuk lerontani, az olcsó árból, pedig nem lehet profitálni. Ezért úgy döntöttünk, hogy inkább saját boltokat nyitunk. 2006-tól - a piacok megtartása mellett - a Bábolna környéki városokban, (Győr, Komárom, Esztergom, Oroszlány, Bábolna) mintaboltokat nyitottunk.

A 2008-as válság fokozatosan minket is utolért és üzleteink forgalma csökkenni kezdett, ami sorozatos bezárásokhoz vezetett. Így csak a piaci üzletek maradtak termékeink forgalmazására. Boltjaink bezárása miatt, hogy hűséges vásárlóink továbbra is hozzájussanak húskészítményeinkhez, web áruházat készítettünk.

2015-ben, Győrben a vásárcsarnokban sikerült üzletet nyitni, ami hónapról hónapra a vásárlóink megelégedésével, elfoglalta a helyét az itt tevékenykedő húsosok között. 2015-ben Angliába exportáló vállalkozás megkeresésére, készítünk hétről hétre a termékeinkből néhány mázsát a szállítmányukba, az ott élő Magyarok számára.


Jelenleg a piacokon (Érd, Tata, Ács, Győr) a családtagok részvételével árusítunk, ami biztosítja a vásárlói visszajelzések lereagálását. A folyamatos vásárlói dicséretek megelégedéssel töltenek el bennünket. Bizton állíthatom, hogy lelkiismeretes munkánk és a kiváló minőségre való törekvésünk nap, mint nap meghozza a megérdemelt elismerést.

 


Sok szeretettel ajánljuk családi vállalkozásunk termékeit!


   A család:
      Debreceni Tibor - üzemvezető-tulajdonos, Tatai piac
                     Debreceni Tiborné
- adminisztrátor-tulajdonos, Érdi piac, büfé

 Debreceni Linda - üzemvezető helyettes

                         Kozma Szilárd - raktárvezető, Érdi piac, füstöltáru bolt.

   Angyal Gábor – gyártásvezető, Győri vásárcsarnok


Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben…