A Sonkafesztivál hivatalos támogatója és rendezője.
0
A kosara jelenleg üres!
frissít
Bábolnai húsfeldolgozó üzem gépbeszerzése
8 002 719 Ft

A projekt azonosító száma: 1802619528
Támogatás mértéke: 50 %
A projekt megvalósulási határideje: 2019. január 31.


Gépbeszerzés:

 • CAS CL5200J CR 15 kg-os tornyos címkenyomtatós rendszermérleg:
  A húsfeldolgozás és értékesítés elengedhetetlen eszköze a CAS CL5200J CR 15 kg-os tornyos, címkenyomtatós rendszermérleg. A mérleg forint, illetve euro üzemmódban is képes működni, és 6000 terméket és 1000 összetevőt kezel.

 • Talsa W114L-U5 húsdaráló:
  A hús termékek előállításához szükséges nagy teljesítményű modern Talsa W114L-U5 húsdaráló készülék, mely3 fázisú nagy teljesítményű motorral szerelt és rozsdamentes acél kivitelű.

 • Mincer 2000 húskeverő gép IMP080:
  A különböző húskészítmények, mint a pl: kolbász előállításához szükséges IMP080 80 kg-os húskeverő megfelelő a húsok és fűszerek, gyors, alapos összekeveréséhez. A gépház és a dönthető tartály,a fedél rozsdamentes acél és 4 db minden irányban mozgó kerékkel, és 2 kerékfékkel rendelkezik.

 • Staff jégkészítő gép SB90 Max:
  A jégpehely készítő a virsli készítés során szükséges jég mennyiséget állítja elő, mellyel könnyedebbé, lazább állagúvá válik a termék. A beszerzett Staff jégkészítő gép SB90 Max 30 kg-os tartállyal, vízhűtéses és 620 W-os kivitelben áll rendelkezésükre.

 • SCD 700 pneumatikus egyes klipszelő gép:
  A berendezés minden mű, faser, natúrbél, zacskók, hálók zárására alkalmas. Teljesen korróziómentes anyagokból összeszerelt.

 • Talsa kolbásztöltő H 31 PA (30,8 l):
  A berendezés segítségével hatékony töltési eredmény érhető el pl: kolbásztöltés vagy szalámi, májas, disznósajt készítés során. Talsa hidraulikus kolbásztöltő spanyol (30,8 literes) alkalmas sűrű és hideg keverékek töltésére is.

 • Talsa 30 literes kutter:
  A húskészítmény megfelelő pépesítése használható gép erős, rozsdamentes acél kivitelű, mely kiváló két sebességű motorral, kivehető késsel és műanyag zajcsökkentő fedéllel rendelkezik. Digitális hőmérővel szerelve, ami a massza hőmérsékletét mutatja.

 • LM 200 típusú ládamosó:
  A ládák higiéniájának és tisztántartásának érdekében beszerzésre került egy egyedi gyártású ládamosó berendezés. A mosó magas hőfokon üzemel max. 80 C fokon, átfolyásos öblítés, szűrés, kézi láda továbbítás, elektromos folyadékfűtés jellemzi, és láda betoló-kihúzószerkezettel rendelkezik.

 • Lavezzini vákuumfóliázó - 550 S Inox:
  A Lavezzini vákuumfóliázó 550 S Inox gép segítségével magas minőségben hosszútávon megőrizhetők a húskészítmények bel tartalmi értékei.

 • Védőtető:
  Az árurakodás biztonságosabbá, higiénikusabbá tétele érdekében az épülethez védőtető építése valósult meg. A védőtetőhöz esőcsatorna, korrozió gátló határoló falak kerültek kialakításra.

 • Fix Trend síkkollektor rendszer:
  A termelés folyamán megújuló energiaforrást tudunk felhasználni a FIX Trend Síkkollektor segítségével, aminek hatására csökkenteni tudjuk a vállalkozás működési költségeit. A használati meleg víz és a fűtés rásegítés előállítása céljából kiépített rendszer tágulási tartállyal (18 l), HMV csatlakozással és kazán csatlakozással került kiépítésre tetőre szerelt kivitelben.
Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben…