0
A kosara jelenleg üres!
frissít

Hagyományos füstölt áruk

Találatok: 1 - 13 / 13

Angolszalonna

Összetevők: bőrös sertéskaraj, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 1,5-2 kg/db

Fogyasztói ár: 3 100 Ft

Csemege karaj

Összetevők: bőrös sertéskaraj, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 1,5-2 kg/db

Fogyasztói ár: 3 200 Ft

Füstölt combsonka (bőr és zsír nélkül)

Összetevők: sertéscomb, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 1-1.5 kg/db

Fogyasztói ár: 3 100 Ft

Füstölt csülök

Összetevők: bőrös sertéscsülök, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 1-2 kg/db

Fogyasztói ár: 1 890 Ft

Füstölt mangalica sonka csont nélkül

Összetevők: mangalica sertéscomb, étk.só,pác-só keverék (étk.só+tartósítószer E250). 2-3 kg/db

Fogyasztói ár: 4 900 Ft

Füstölt sonka csont nélkül (darabolt)

Összetevők: bőrös sertéscomb, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 2.5-3.5 kg/egész

Fogyasztói ár: 2 990 Ft

Füstölt tarja csont nélkül

Összetevők: sertéstarja csont nélkül, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250)

Fogyasztói ár: 2 990 Ft

Hasaszalonna

Összetevők: sertés hasa szalonna, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósítószer E250) 1-2 kg/db

Fogyasztói ár: 2 200 Ft

Kenyérszalonna 3cm

Összetevők: bőrös sertésszalonna, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósítószer E250) 1-2 kg/db

Fogyasztói ár: 1 690 Ft

Kolozsvári szalonna

Összetevők: bőrös sertés-szalonna, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 3-4.5 kg/db

Fogyasztói ár: 2 990 Ft

Kötözött sonka (CSAK HÚSVÉTKOR!)

Összetevők: bőrös sertéscomb, étk.só, pác-só keverék(étk.só+tartósítószer E250) 1.0-3.0 kg/db

Fogyasztói ár: 2 990 Ft

Mangalica kenyérszalonna 4-6 cm

Összetevők: bőrös mangalica sertésszalonna, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 1.5-2.5 kg/db

Fogyasztói ár: 2 250 Ft

Tokaszalonna

Összetevők: bőrös sertés-tokaszalonna, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) 1-1,5 kg/db

Fogyasztói ár: 1 890 Ft
Találatok: 1 - 13 / 13

A hústermékek sajátosságaiból adódóan a súly illetve az érték ±20%-ot változhat.

Minden termék, amit gyártunk csak hagyományos módon, adalékanyag-mentesen készül.

A füstölt húsok 3-4 hetes sózással, kőfüstölőben készülnek, apáink receptje alapján.

A töltelékáruk csak természetes bélben, 1 hét kőfüstölőben való füstölés és 2 hét érlelés után kerülnek eladásra.

Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben…