0
A kosara jelenleg üres!
frissít

Angolszalonna

Fogyasztói ár3 100 Ft
Összetevők: bőrös sertéskaraj, étk.só, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250)
1,5-2 kg/db
Súly Tooltip
Megosztás

A bőrös sertéskarajt 3-4 hétig érleljük sóban,majd egy hétig füstöljük, szikkasztjuk.

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

A hústermékek sajátosságaiból adódóan a súly illetve az érték ±20%-ot változhat.

Kérem, válassza ki a "Súly" lenyíló ablakban a megrendelt mennyiséget.

A hústermékek sajátosságaiból adódóan a súly illetve az érték ±20%-ot változhat.

Minden termék, amit gyártunk csak hagyományos módon, adalékanyag-mentesen készül.

A füstölt húsok 3-4 hetes sózással, kőfüstölőben készülnek, apáink receptje alapján.

A töltelékáruk csak természetes bélben, 1 hét kőfüstölőben való füstölés és 2 hét érlelés után kerülnek eladásra.

Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben…