Webáruházunk

a szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt

jelenleg szünetel.

 

Megértésüket köszönjük.

 

 

A Sonkafesztivál hivatalos támogatója és rendezője.
0
A kosara jelenleg üres!
frissít

Füstölt töltelék áruk

Találatok: 1 - 8 / 8

Házi parasztkolbász, csemege

Összetevők: sertéshús, s.szalonna, ő.paprika, étk.só, fokhagyma, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250), ő.bors, ő.kömény. 0.4-0.5 kg/pár

Fogyasztói ár: 3 500 Ft

Házi parasztkolbász, csípős

Összetevők: sertéshús, szalonna, ő.paprika, csípős paprika, étk.só, fokhagyma, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250), bors, kömény. 0.4-0.5 kg/pár

Fogyasztói ár: 3 500 Ft

Házi paprikás szalámi (csabai típusú), csemege

Összetevők: sertéshús, marhahús, szalonna, paprika, bors, kömény, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250), étk.só, szerecsendió. 0.4-0.5 kg/szál

Fogyasztói ár: 4 900 Ft

Házi paprikás szalámi (csabai típusú), csípős

Összetevők: sertéshús, marhahús, szalonna, paprika, csípős paprika, bors, kömény, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250), étk.só, szerecsendió. 0.4-0.5 kg/szál

Fogyasztói ár: 4 900 Ft

Erdélyi fehérkolbász (paprika nélkül)

Összetevők:: sertéshús, szalonna, étk.só, fokhagyma,pác-só keverék (étk.só+tartósító E250) bors, kömény. 0.4-0.5 kg/szál

Fogyasztói ár: 3 900 Ft

Füstölt mangalica kolbász

Összetevők: mangalica sertéshús, szalonna, ő.paprika, étk.só, fokhagyma,pác-só keverék (étk.só+tartósító E250), bors, kömény. 0.4-0.5 kg/pár

Fogyasztói ár: 4 800 Ft

Füstölt lókolbász

Összetevők: lóhús, s.szalonna, paprika, bors, kömény, pác-só keverék (étk.só+tartósító E250), étk.sósó. 0.3-0.4 kg/pár

Fogyasztói ár: 4 000 Ft

Füstölt kolbásszal töltött szűzpecsenye

Összetevők: sertés szűzpecsenye,sertéshús, szalonna, ő.paprika, étk.só, fokhagyma, pác-só keverék (étk.só+tartósítószer E250), bors, kömény. Súly: 0,5-1,0/db

Fogyasztói ár: 4 900 Ft
Találatok: 1 - 8 / 8

A hústermékek sajátosságaiból adódóan a súly illetve az érték ±20%-ot változhat.

Minden termék, amit gyártunk csak hagyományos módon, adalékanyag-mentesen készül.

A füstölt húsok 3-4 hetes sózással, kőfüstölőben készülnek, apáink receptje alapján.

A töltelékáruk csak természetes bélben, 1 hét kőfüstölőben való füstölés és 2 hét érlelés után kerülnek eladásra.

Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Bővebben…